Livet som farmor och mormor

Fika med barnbarnet

Av
den
22 november 2013

Lillskrutta hälsade på här om kvällen och för en gångs skull var även alla barnen samlade så det firades med lyxfika – kanelbullar!

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
4 kommentarer
 1. Svara

  morsan

  22 november 2013

  varför har du dubletter här på inslaget? jättemysigt, vill också vara där!

  • Svara

   saija

   22 november 2013

   Mamma: Ooops, fel av mig och nu är dubletten borttagen. <3

 2. Svara

  Lisa

  11 december 2013

  Vilken härlig liten tjej. Så himla söt. Kram på er! Från Lisa.

  • Svara

   saija

   13 december 2013

   Mmmm världens sötaste! <3

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 219
 • 861
 • 348 685
 • 2 541
 • 8
 • 3 246
Sök