Vardagsliv

Fest, snabbmat, taxi med påsar och julpynt

Av
den
28 november 2017

Paulina mötte upp mig i fredags efter jobbet och vi tog en snabbrunda på Kupolen (tillsammans med hela Dalarnas befolkning tror jag! Gaah jag får lite smått panik i stora trånga folksamlingar!)

Hem, hoppade i duschen och gjorde oss klara. Jag fixade nya naglar. Nu för tiden blir det inte så ofta då jag blir ineffektiv på jobbet med långa klor, naglarna glider och fastnar i tangenterna! Men nog trivs jag bäst i långa naglar ändå.

Blev bjudna till Ulle och Johanna där vi förfestade lite innan vi åkte till Kingen. Hyfsat lugnt ute trots lönehelg men vi hade en trevlig kväll, lyssnade på karaoke och sjöng med (en bra bit från scen ska tilläggas!), lekte med klistermärken som något barn glömt och drack en äcklig Bloody Mary😛

Vaknade ganska sent i lördags och slappade i några timmar innan jag fick för mig att vi skulle åka till Ica Maxi och fylla på kyl, frys och skafferi. Sagt och gjort. Grundade med en middag på McDonalds först, man ska ju inte handla hungrig…

När vi var klara insåg vi att vi aldrig skulle komma hem bärandes på alla kassar så det fick bli taxi. Chauffören undrade om vi köpt hela butiken! Haha, nåja, skönt att ha bunkrat upp lite nu iallafall, det är ingen höjdare att behöva gå ner och handla var och varannan dag i kyla och snöstorm.

Ägnade ett par timmar åt att rensa, paketera och lägga in alla matvaror och sen tog vi kväll och la oss tidigt. Även Daniel var trött ❤️

Söndag = städdag, det är sen gammalt!

Röjde ihop, tvättade massor, skurade golv och sen kunde jag inte hålla mig längre så jag gick upp på vinden och hämtade kartongen med julsaker och satte upp lite ljusstakar. Jag veeet att det är en vecka för tidigt men jag kände för det! ☃️

Nästa helg ska jag ha Vanessa, saknar henne massor! Hoppas att Benjamin lyckas pricka in att ringa när hon är här så de får prata!

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 51
  • 2 591
  • 402 244
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök