Vardagsliv

Fest och utgång

Av
den
9 juli 2017

Paulina och jag var bjudna till Madde och Mattias på lite fest och det blev en riktigt trevlig kväll 😀

Jag hittade mig en kavaljer för kvällen också… 😜

Och vårt förhållande löpte på bra tills han söp sig under bordet (eller nåt), jäkla skit också!

Mys med dotter inne på Maddes toalett, haha!

Sen blev det utgång och lördagen tillbringades i soffan, i vanlig ordning 😅

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 235
  • 2 332
  • 433 300
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök