Vardagsliv

Fest hos Lisa och utgång

Av
den
3 juli 2017

I lördags var jag och Paulina bjudna till Lisa på födelsedagsfest, precis som förra året.

Vi blev bjudna på jättegod grillad buffe och vi hade en superskojig kväll tillsammans innan jag och Paulina drog vidare mot stan. Jag har fortfarande träningsvärk efter allt dansande på lördag natt!

Och så några nya snapchatfilter 😃

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 240
  • 2 467
  • 406 572
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök