Vardagsliv

Fem i veckan #9 – Självinsikt

Av
den
1 mars 2019

Vilken egenskap hos dig tror du folk irriterar sig på?
Det kan nog kanske vara att jag kan vara lite överdrivet pedant ibland. Det är inte så att lite damm i hörnen stör mig speciellt, mer åt OCD-hållet, så att jag vill ha det fritt från prylar överallt och de saker som står framme gärna ska stå “rätt”.

Vad skulle du säga att du gillar mest med dig själv?
Att jag är omtänksam och förstående och alltid försöker tänka på de i min omgivning.

Vad är något hos dig själv som du skulle behöva förbättra?
Mitt tålamod!
Jag har verkligen 0 tålamod och ibland kan jag önska att jag faktiskt hade bättre tålamod. Jag har faktiskt jobbat ganska mycket med det och det har blivit mycket bättre sedan jag fick barn men, jag hatar att vänta på saker!

Vilken är en egenskap du fått höra om dig som du själv tyckt annorlunda gällande?
Att jag kan verka sur i folksamlingar, speciellt när jag träffar många nya människor på en gång. Jag är inte alls sur! Det är nog bara så att jag är lite osäker och “känner in läget” och då kanske jag ser sur ut och/eller osocial.

Känner du att du vet vem du är?
Ja nu för tiden gör jag det men det har tagit ganska många år vilket jag tror är ganska vanligt. När man är yngre tror man att man känner sig själv så bra men det gör man nog inte egentligen, iallafall var det så för mig. Men ju mer man går igenom desto bättre lär man känna sig själv och stå för sina brister och fel, och förhoppningsvis faktiskt jobba på dem.
Men, om 10 år kanske jag tycker att NU känner jag mig själv på riktigt, haha.
Men sammanfattningsvis, jag känner mig själv rätt bra och jag är nöjd över personen jag är idag!

 

Var med hos Elisa du också >>>

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
3 kommentarer
 1. Svara

  Eva Trillian

  1 mars 2019

  Den här veckan var det frågor att verkligen tänka till omkring!Trevligt att lära känna alla lite mer :)Önskar dig en fin helg!

 2. Svara

  Anki

  2 mars 2019

  Ganska svåra frågor som kräver en del tankeverksamhet … trevligt att lära känna dig lite. Ha en fin helg!

 3. Svara

  Elisa

  5 mars 2019

  Spännande svar gällande vem du är. Och jag kan hålla med. Vi utvecklas ju dessutom ständigt som människor utefter de erfarenheter som formar oss och därmed kan vi ju bara lära oss mer om oss själva hela tiden. VI vet ju bara upp till nutid vilka vi är, och det kan ju ändras.

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 66
 • 2 591
 • 402 690
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök