Vardagsliv

Fem i veckan #4 – Kalas

Av
den
26 januari 2019

Har du något partytrick du gärna visar upp?
Haha nej verkligen inte!

När gick du senast på kalas/fest?
Det minns jag inte men jag ska faktiskt på fest ikväll! Vi ska tacka av en kollega på jobbet som slutar snart och festen blir hemma hos en annan kollega. Det brukar bli riktigt kul och vi äter och dricker gott, leker lekar och sjunger den obligatoriska hemska karaoken, haha!

Här är en bild från sommarens fest med kollegorna

Och för 2 vintrar sedan hade vi Hawaiifest!

Hur skulle du vilja spendera din nästa födelsedag?
På en sandstrand i ett varmt land. Eller kanske åka på en weekendresa till London, Rom eller Paris. Det skulle vara kul att resa och se sig om lite.

Vad brukade du önska dig när du blåste ut ljus på tårtan som barn?
Jag minns inte om det var något speciellt men däremot minns jag att jag önskade mig en sån där liten “elektrisk” hund med koppel, som hoppade fram och skällde, i flera år. Mamma tyckte nog att jag var för gammal så det tog ett tag innan jag faktiskt fick en, men åhh så jag älskade min hund!

Vad är en present du har fått när du fyllt år som du gillat extra mycket?
Jag brukar inte få presenter när jag fyller år men jag fick en julklapp av min son Simon förra året som jag bara älskar, en värmefilt, och den är verkligen välanvänd!

 

Var med hos Elisa du också >>>

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
4 kommentarer
 1. Svara

  Elisa

  26 januari 2019

  Ooh hawaiifest, vad kul! Ett tema jag gärna har till framtida fest. 🙂 kul att ställa till med sånt med kollegorna.Är du frusen som jag, med tanke på värmefilten? En sån ska jag nog också önska mig och använda mest hela tiden.

  • Svara

   saija

   26 januari 2019

   Haha ja det var jättekul, speciellt eftersom vi hade temat mitt i vintern 🙂
   Jag är superfrusen och tidigare fick jag ta ett bad varje kväll för att inte frysa ihjäl men nu ligger jag med filten en stund bara, den absolut bästa presenten jag fått, köp!

 2. Svara

  mamma

  28 januari 2019

  Minns ingen hund….undrar hur gammal du var då? Hoppas ni hade kul i lördags! PUss

  • Svara

   saija

   28 januari 2019

   15 kanske? Haha!
   Jo vi hade kul, tror jag, eeeh… 🙂
   Ni då?
   Puss

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 137
 • 759
 • 430 838
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök