Fem en fredag Webbigt

Fem i veckan #34 – Stopp!

Av
den
25 augusti 2019

1. Vad har det varit för mycket av i ditt liv på sistone?
Hmm jag vet mycket som det varit för lite av men för mycket…?
Det har varit lite mycket på jobbet. Omorganisation, ny personal, utbildningar osv.

2. På vilket sätt är du överansträngd?
Se ovan. Jobbet tar mycket kraft och energi just nu och samtidigt försöker jag att tänka på min hälsa genom att äta rätt och hinna/orka träna dessutom. Det blir en del pysslande och planerande för att få ihop det.

3. Vad i ditt liv drar över på tiden?
Nåt som kan störa mig lite är att jag lägger ner två timmar om dagen till att åka buss fram och tillbaks till jobbet varje dag. Så onödig tid!
Jag försöker tänka positivt och visst kan det vara skönt ibland. Jag brukar ägna tiden till återhämtning, kika på sociala medier, kolla igenom alla mina listor (matlistor, scheman, städlistor, att-göra-listor mm) och läsa mina e-böcker, men det är två timmar, tänk vad mycket annat jag hade hunnit på de timmarna!

4. Vad är droppen som får din bägare att rinna över?
Det är sällan den rinner över men jag hatar orättvisor och jag kan bli riktigt frustrerad av människor som inte har förmågan att sätta sig in i andra människors situationer!

5. Vad tar udden av det hela när det blir för mycket?
Att lägga mig i soffan under en filt, tända en massa ljus, sätta på mysig lugn musik, läsa och klappa på min pälskling ❤

 

Var med hos Elisa du också >>>

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 54
  • 1 752
  • 392 842
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök