Fem en fredag

Fem i veckan #33 – Vanesaker

Av
den
17 augusti 2019

Vilket snacks har du svårt att äta i lagom mängd?
Smågodis! Jag är en riktig godisråtta och har alltid varit men de senaste åren har jag faktiskt drasiskt dragit ner på det, speciellt den sista tiden då jag äter LCHF. Socker gör mig sååå dålig! Jag får uppblåst mage, huvudvärk och ont i kroppen så egentligen är valet enkelt, även om jag “trillar dit” ibland.

Vilken verbal (o)vana vill du bli av med?
Jag svär ganska mycket. Egentligen inga riktigt grova svordomar utan mer “vardagliga” men det låter ändå illa, även om jag svär lika mycket i negativa meningar som i positiva.

Vad finns längre inte i ditt liv efter lite ansträngning?
Just nu är det socker, om några månader efter semestern hoppas jag att ciggen inte längre existerar i mitt liv!

Vilket ställe går du till för att du alltid har gjort det?
Går till? Jag har nog inget speciellt ställe jag går till, förutom till jobbet då 🙂 Eller till toaletten när jag behöver, haha!

Vad är något du hoppas fortsätter för alltid?
Kärlek och empati

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  17 augusti 2019

  Heej, min lilla sockerråtta! Älskar dig, ha en fin lördag <3

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 80
 • 749
 • 429 921
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök