Fem en fredag

Fem i veckan #31 – Sommarminnen

Av
den
4 augusti 2019

Vad ser du gärna mer av i sommar?
Ledighet? 😆
Jag har min sista semesterdag idag och det känns ju sådär, jag hade gärna haft minst en vecka till! Men jag ska ju ha semester igen i september så jag ska väl inte klaga…

Vilket är ditt för i år hittills skönaste sommarminne?
Skönast och skönast… Vi hade nästan 30 grader varmt i 5 dygn i rad och det var jobbigt med min lilla tripp till Stockholm var fantastisk och innehöll så mycket roligt!

När var du som mest lat?
I förra veckan när jag kommit hem från Stockholm var jag rätt lat. Gick upp när jag ville på morgonen, strosade mest runt här hemma, satt en hel del vid datorn och pysslade. Jag tog dagarna som de kom helt enkelt, hur skönt som helst!

Vilken upptäckt har du gjort i sommar?
Voi:en, elscootrarna som det kryllar av i Stockholm, ett supersmidigt och ROLIGT sätt att ta sig fram på!

Vad har du gjort i sommar du inte gjort tidigare?
Haft semester, och faktiskt hittat på något på semestern och inte bara suttit hemma. Men jag vill nog fortätta dela upp mina semesterveckor under året och gärna då resa och hitta på saker. Det är kul att alltid ha något att se fram emot!

 

Var med hos Elisa du också >>>

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 24
  • 1 771
  • 432 093
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök