Fem en fredag

Fem i veckan #27 – Sommar

Av
den
5 juli 2019

Vad är en riktig sommarfrukost för dig?
Eftersom jag älskar jordgubbar och kan äta det till både frukost, lunch, mellanmål, middag och kvällsmat så lär ju svaret bli –
Jordgubbar! 🍓🍓🍓

Vad är något du gör på sommaren men aldrig annars?
Solar? Fast jag fuskar ju ibland och solar solarium. Promenerar gör jag också mer sommartid. Jag kan gärna vara ute och gå på våren och hösten också men helst inte på vintern, jag hatar när det är halt!

Är du en fisk bland vågor eller håller dig på land?
Både och men jag gillar att bada! Kombinationen av att bada och sedan ligga i solen och torka är fantastisk!

Har du någon gång varit turist i din egen stad?
Ja precis när vi flyttade hit till Falun. Då tvingade jag bland annat ner familjen i Falu Gruva, just för att barnen inte skulle känna sig utanför eftersom jag misstänkte att alla andra barn i Falun varit där. Det visade sig att det hade de inte alls! 🙄

Jag har även visat runt ett gäng från PT Cruiserklubben då vi hade en träff i Falun och då fick jag turista i min egen stad.

Vad ser du fram emot mest med den här sommaren?
Jag jobbar ju mest men om några veckor har jag iallafall två veckors semester och då ser jag fram emot en tripp till Stockholm för att hälsa på min äldsta son Simon.
Annars längtar jag till hösten och min resa till Turkiet som väntar.

 

Var med hos Elisa du också >>>

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
6 kommentarer
 1. Svara

  Klimakteriehäxan

  5 juli 2019

  Jordgubbar och bad älskar jag också. Och gruvan i Falun var intressant att uppleva! Hoppas du hittar kul grejer att göra i Stockholm.

  • Svara

   saija

   8 juli 2019

   Ja egentligen hemestrar man alldeles för lite, det finns ju ofta en hel del att göra i sin hemkommun samt närliggande platser 🙂

 2. Svara

  Paula

  5 juli 2019

  Har massor kvar att se i Falun…bara jag tar mig dit! Men en vacker dag så..<3

  • Svara

   saija

   8 juli 2019

   Vi väntar 🙂

 3. Svara

  Helen

  8 juli 2019

  Intressant att de infödda barnen i Falun inte varit till gruvan. Skulle trott att de varit där på någon utflykt med skolan åtminstone. Jag hoppas du får en skön sommar trots att du ska jobba mycket.

  • Svara

   saija

   8 juli 2019

   Jodå, de går till gruvan med skolan fast någon årskurs högre upp tydligen, iallafall var det så tidigare då vi flyttade hit.
   Tack detsamma! 🙂

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 232
 • 857
 • 404 620
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök