Fem en fredag

Fem i veckan #26 – Midsommar

Av
den
26 juni 2019

Hur skiljer sig ditt midsommarbord från ditt julbord?
Det är mindre mat på mitt midsommarbord och jag äter definitivt inte skinka på midsommar och jag dricker inte helelr julmust. Men jag vill gärna ha gravad lax med gravlaxsås, senapssill, färskpotatis och gräddfil med gräslök, då är jag nöjd! 😇

Hur firar du midsommar i år?
Jag tog med mig mitt barnbarn Vanessa och åkte till min mamma och hälsade på hela helgen.

Kommer du dansa runt en majstång?
Vi var uppe vid en majstång på hembygdsgården och Vanessa dansade men jag kunde tyvärr inte pga en migränattack.

Känns det som om halva sommaren gått?
Nej det är inte så farligt faktiskt, det känns som att det är ett tag kvar.

Har du någon midsommartradition?
Nej vi är ganska dåliga på traditioner i min familj, vi gör lite som vi behagar från år till år.

 

Var med hos Elisa du också >>>

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 226
  • 896
  • 393 054
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök