Fem en fredag

Fem i veckan #26 – Frågvis

Av
den
1 juli 2019

Vilken fråga skulle du vilja ställa till valfri granne?
Jag skulle vilja fråga en mamma på gården bredvid varför hon alltid gapar och skriker på sitt/sina barn 🤔🙁

När frågade någon dig sist hur du mår?
Igår via Snapchat

Vad svarade du på senaste frågan du fick?
Javisst! 😇

När var du senast nyfiken på något?
I fredags kväll 🤣

Vilken fråga ställer du dig varje dag?
Just nu frågar jag mig själv varför jag är så korkad och inte går och lägger mig i tid på kvällarna, när jag vet att jag måste det för att orka. Men serien jag tittar på nu, Chicago Med, är så bra så jag vill bara se “ett” avsnitt till… och ett till… och… Ja ni fattar!

 

Var med hos Elisa du också >>>

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  ejmis

  3 juli 2019

  Ser du Chicago Fire och Chicago PD också? Jag ser dessa två men inte Chicago Med. Serierna går ju “in i varandra”.

  • Svara

   saija

   5 juli 2019

   Nej inte än men jag tänke börja med dom när jag sett klart Chicago med 🙂

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 83
 • 749
 • 429 932
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök