Fem en fredag

Fem i veckan #24 – Avslutning

Av
den
18 juni 2019

När tog du studenten/gick ut skolan?
Hmm oj! Lääängesen! Det måste nog ha varit 1994, samma år som Simon föddes.

När var senaste gången du hade lov?
Ja det var ju då, sommaren innan jag tog studenten.

Hur såg en avslutning i grundskolan ut?
Jag minns inte, antingen så var vi kyrkan eller i aulan i skolan.

Vad brukade du göra under dina sommarlov?
Sova? Jag umgicks nog mest med vänner.

Vilken låt förknippar du till sommar och avslutning?
“Du ska inte tro det blir sommar”

 

Var med hos Elisa du också >>>

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 53
  • 2 591
  • 402 346
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök