Fem en fredag

Fem i veckan #22 – Upprepning

Av
den
12 juni 2019

Vad upprepar du flest gånger under veckan?
Min morgonrutin.
Vakna, på med morgonrock, sätta på vatten, kissa, fixa kaffe, gå ut på altan och röka morronciggen, in i badrummet, lyssna på Rix FM, sminka mig och göra mig klar, klä på mig, ta ut hunden, bädda och plocka ihop, packa ner matlåda och bege mig till bussen.

Vilket album kan du lyssna på om och om igen?
Inget speciellt album men Five Finger Death Punch kan jag aldrig få för mycket av.

Vilken är en historia du berättat flera gånger?
Historien om när min äldsta son Simon försvann på skidor har jag berättat för många genom åren, här har jag bloggat om det >>

Vad är något du alltid beställer på en viss restaurang?
Buffé på Chili & Wok här nere i Kupolen, deras mat är sååå god! 😋

På vilket sätt är idag som vilken dag som helst?
Jag klev upp samma tid som alla andra vardagar, mellan 5 och 5.30, gjorde mig klar, rastade hunden, packade matlådan, tog bussen 1 timme till jobbet.
Resten av dagen blir lika som alla andra dagar. Jobba, kanske handla något på vägen hem, ta bussen hem, rasta hunden, laga matlåda, diska och fixa med lite tvätt, kanske dammsuga och sen lägga mig i soffan och glo på nåt en stund innan jag går och lägger mig och läser någon gång mellan klockan åtta och nio.

 

Var med hos Elisa du också >>>

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 1
  • 2 467
  • 403 815
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök