Fem en fredag

Fem i veckan #21 – Önskningar

Av
den
10 juni 2019

Vilka tre önskningar skulle du be en ande om?
– Att få vara och förbli frisk
– Pengar
– All lycka för mina nära och kära

När gick din senaste önskan i uppfyllelse?
Det var nog när min dotter fick en fast tjänst på jobbet

Har du någon gång sett ett stjärnfall?
Ja många gånger, så himla fint

Önskar du dig något när du blåser ut ljus på tårtan?
Jag äter aldrig tårta när jag fyller år så nej.

Vad önskar du inte din värsta fiende?
Livshotande sjukdom.

 

Var med hos Elisa du också >>>

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 23
  • 1 771
  • 432 092
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök