Fem en fredag

Fem i veckan #19 – Förflyttning

Av
den
9 maj 2019

När flyttade du senast?
Alltså, jag som under hela min uppväxt har flyttat minst ett gång per år i snitt har nu bott i samma lägenhet i över tio (närmare 15!) år. Och jag trivs så himla bra!
Men, det är snart dags att börja fundera på något annat, något mindre när det är dags för Paulina att flytta hemifrån och det är med väldigt blandade känslor jag isåfall ska flytta.

På vilket sätt tar du dig helst från plats A till plats B?
Flyg! För det innebär äventyr!
Annars bil. Men eftersom jag inte har körkort själv och ingen privat chaufför (pojkvän) just nu så blir det buss.

Vad flyttas ofta runt hemma hos dig?
När jag var yngre möblerade jag ofta om hemma, väldigt ofta! Men det hänger nog kanske också ihop med att jag inte riktigt trivdes någonstans, förrän nu, och nu möblerar jag aldrig om längre. Var sak har sin plats.
Så jag vet faktiskt inte, möjligtvis blommorna då som jag flyttar på då och då.

Är du en soffpotatis eller hurtbulle?
Soffpotatis helt klart!

När förflyttar sig dina tankar till dagdrömmarnas värld?
När jag sitter trött på bussen på väg hem efter jobbet. Vilket kan vara rätt skönt…

 

Var med hos Elisa du också >>>

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 227
  • 2 467
  • 406 549
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök