Fem en fredag

Fem i veckan #18 – Humör

Av
den
7 maj 2019

1. Vad gör dig kreativ?
Årstider, gärna flera månader innan en ny årstid. Jag börjar planera för sommaren redan i februari och för hösten redan i juli 🤪 Då blir jag sugen på att fixa och dona hemma.
Annars är det alltid trevligt att köpa något nytt till hemmet, då kommer kreativiteten igång!

2. Vad gör dig fnissig?
Alkohol! 😂

3. När blir du tävlingsinriktad?
Oftast!
Speciellt på jobbet, jag sätter upp egna mål, innan lunch ska jag ha hunnit klart med ett visst antal ärenden etc. En bra egenskap förutom att jag lätt kan stressa upp mig själv.

4. Hur vet man att du inte vill bli störd?
Då lyssnar jag dåligt och man märker nog på mig att jag är stressad.

5. Om du är en pratsam person, vad gör dig tyst? Om du är en tyst person, vad gör dig pratsam?
Jag är ganska pratsam men stora folksamlingar gör mig tyst och reserverad. Samma sak när jag träffar nya människor första gången. Många kan nog uppfatta mig som sur eller “stram” men jag känner bara in läget 🙂
Jag är nog varken eller, det beror helt på situation men alkohol får mig alltid pratglad oavsett sällskap, haha!

 

Var med hos Elisa du också >>>

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 31
  • 945
  • 355 849
  • 2 541
  • 8
  • 3 244
Sök