Fem en fredag

Fem i veckan #17 – Rester

Av
den
1 maj 2019

Vad skulle du kunna laga med hjälp av det som just nu finns i ditt kylskåp?
En kycklingsallad! (eftersom jag precis köpt ingredienser till just en sån)

Vad blir det oftast kvar för rester hos dig?
Grönsaker, och ägg om jag någonsin köper det.

Kan du koka soppa på en spik?
Mjoo jag kan men jag gillar det inte.

Tar du med dig mat i doggy bag om du ätit ute?
Det beror på vart jag ätit. Jag kan absolut ta med mig en pizzabit om jag inte orkar äta upp men jag skulle nog inte be om en doggybag om jag ätit på “finare” restaurang.

Sorterar du ditt matavfall?
Mitt avfall ja, matavfall nej. Vi har ingen bra lösning för det tyvärr.

 

Var med hos Elisa du också >>>

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 157
  • 2 467
  • 405 222
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök