Fem en fredag

Fem i veckan #14 – Intryck

Av
den
8 april 2019

Vad är svårt att tro om dig genom att bara titta på dig?
Att jag en riktig mjukis 🙄

Vilket första intryck brukar du oftast få av någon?
Jag är en sån person som gärna vill bilda mig en egen uppfattning om människor och ogillar att lyssna på skvaller.

Vilket första intryck tror du folk får av dig?
Jag tror (vet) att många får för sig att jag är “tuff och hård” första gången de ser/träffar mig och det kan nog vara pga mitt yttre. Jag är svartklädd med ett lite rockigare utseende och det skrämmer tydligen en del 😬, men det är väääldigt långt ifrån sanningen.

Vad har du sett mest av under veckan?
Datorn på jobbet 🤔

Vilken påverkan tror du att du har på folk runt omkring dig?
Jag hoppas verkligen att den är positiv! Jag tror att jag har ganska härlig humor som kan smitta till skratt. 

 

Var med hos Elisa du också >>>

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 28
  • 741
  • 429 271
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök