Fem en fredag

Fem i veckan #13 – Vår

Av
den
29 mars 2019

Vilka vårtecken har du sett på sistone?
Inte så många än, några flugor, knoppar på vissa träd men framför allt all snö som äntligen smälter!

Vad är vår för dig?
Varma vindar, knoppar på träden, en mer eller mindre galen hund på promenaderna (alla dofter som kommer fram när snön försvinner), sol, skitiga fönsterrutor(!), flugor, fjärilar, doften av skit ute när allt smälter, sopbilen, människor som är utomhus, barn som cyklar och leker och mycket mycket mer!

Har du utemöbler du ställer fram runt den här tiden?
Ehh, de står faktiskt framme hela året, men under tak på altan.

Byter du vinterjackan mot tunnare kläder vid minsta lilla värme eller väntar tills aprilvädret är över?
Frusen som jag är väntar jag faktiskt lite om det inte är någon extremt varm dag. Det är ju ofta ganska kallt när jag åker till jobbet kl sju på morgonen, för att sen bli varmare under dagen.

Brukar du märka av när timmen försvinner vid sommartid?
Nej inte speciellt men jag önskar ändå att vi så småningom slopar sommar- och vintertiderna.

 

Var med hos Elisa du också >>>

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  mamma

  29 mars 2019

  Så underbara foton du har tagit, kanonfina! Puss

 2. Svara

  Elisa

  30 mars 2019

  Tittade på mina köksfönster häromdagen och konstaterade att det var lite för ljust ute nu. 🙂 så det får väl bli en fönsterputs här snart… 🙂

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 143
 • 739
 • 402 946
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök