Vardagsliv

Fem i veckan #10 – Ursäkter

Av
den
8 mars 2019

Bilden ovan: Igår var vi på AW och det var inget jag ursäktade mig ifrån och det är jag glad för.

Vad hade du för ursäkt sist du hoppade över ett socialt sammanhang?
Jag minns inte när det kan ha varit men ursäkterna var nog antingen att jag inte hade råd eller att jag var för trött. Det är lite standard, inte för att jag inte vill utan just för att det mesta kostar pengar eller ork.

Vad var din ursäkt senaste gången du kom sent till någonting?
Jag kommer i stort sett aldrig för sent och gör jag det så brukar jag vara ärlig om varför. Senaste gången jag kom sent till jobbet var det pga ett migränanfall, då väntade jag hemma på att värktabletten skulle börja verka. Har jag migrän och ska sitta på bussen i nästan en timme blir jag ofta illamående.

Vad är något du önskar du kunde bli ursäktad från just nu?
Att kliva upp halv sex varje morgon? Och städningen som väntar hemma….

Vilken ursäkt har någon gett dig på sistone?
Ingen vad jag kan komma på.

Vilken är den sämsta ursäkten du använt dig av i någon situation?
När jag var yngre och kom för sent till lektionerna i skolan hade jag nog en massa dåliga ursäkter på lager men nu för tiden är jag som sagt ärlig.

 

Var med hos Elisa du också >>>

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
4 kommentarer
 1. Svara

  Elisa

  8 mars 2019

  Oj, bra kämpat om du åkt buss med migrän tidigare. Jag tycker migrän annars är horribelt och klarar inget. Men du kanske har bra tabletter?Jaa, tidiga morgnar hade jag gärna också sluppit. 🙂

  • Svara

   saija

   12 mars 2019

   Jag försöker alltid men när det är som jobbigast tar jag medicin och lägger mig ett tag, oftast lättar det inom ett par timmar.
   Jag har testat massor med migränmedicin men det som funkar bäst på mig är faktiskt diklofenak, i och för sig i stora doser men skönt ändå.

 2. Svara

  Eva Trillian

  9 mars 2019

  I skolan hade vi nog alla en hel uppsjö med mer eller mindre bra ursäkter :)Strongt att vänta ut tabletten och åka till jobbet!

  • Svara

   saija

   12 mars 2019

   Haha ja det stämmer nog, en del bra och en hel del mindre bra ursäkter 🙂

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 205
 • 1 854
 • 401 380
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök