Fem en fredag

Fem en fredag v.9 – Avslut

Av
den
28 februari 2020

När var senast du gjorde ett avslut?
När jag flyttade för ca 1 månad sedan, efter att ha bott i samma lägenhet och område i över 15 år. Det var ett skönt avslut och jag är glad att jag tog steget!

Vilken film/tv-serie tycker du slutat på bästa sätt?
Jag kan inte komma på någon speciell just nu men jag tycker att förvånansvärt många filmer och serier slutar riktigt dåligt. Iallafall de jag sett de senaste åren, inte vet jag om det är någon form av trend eller så, eller för att det är tänkt att komma uppföljare?

Vad är något du vill säga tack och hej till?
Min övervikt? Haha!

Hur avslutar du helst en lång vecka?
Genom att komma hem, ta ett varmt långt bad, sätta på mig mjukiskläder, tända ljus och krypa ner i soffan med en filt. Se en film, serie eller bara sitta och lyssna på musik och kanske snaska på något gott.

Vad kommer du aldrig göra igen?
Föda barn! 😱

 

Var med hos Elisa du också >>>

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
4 kommentarer
 1. Svara

  A ROOM OF MY OWN

  28 februari 2020

  skulle gärna säga tack och farväl till ett eller annat kilo också. ska inte heller föda fler barn

 2. Svara

  Geddfish

  28 februari 2020

  Tänker när jag läser alla svar, att det är mycket som man aldrig kommer att göra, precis som med allt. Jag kommer aldrig mer att avlöningsjobba, köra bil, föda fler än mina fyra barn, röka nej, jag är fri och oberoende!

 3. Svara

  Hanneles bokparadis

  28 februari 2020

  har sett många bra slut, igår <i>Oväntad vänskap</i> på bibliotekets filmklubb.

 4. Svara

  Marit

  1 mars 2020

  Hvis du finner oppskriften på å bli kvitt de kiloene for godt vil jeg gjerne ha den! Det er rart så mange gode svar en kommer på når en leser hva andre har svart! Men når en sitter der og skal svare selv så er hjernen bare full av bomull.

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 200
 • 1 854
 • 401 169
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök