Fem en fredag

Fem en fredag v. 8 – Team building

Av
den
27 februari 2021

Vilket var ditt första jobb?
Ett extrajobb på en guldsmedsaffär mitt i stan i Stockholm som jag fick efter att ha fuskat med mitt betyg, haha! De kom på mig men jag fick ändå jobbet! (Tror jag gick på högstadiet eller kanske första året på gymnasiet)

Vad läser du just nu?
Flickan i isen av Robert Bryndza

Här kan du se kategorin för alla mina lästa böcker >>>

Har du någon gång träffat någon känd person?
Nä inte vad jag kan komma på?

Vilken talang skulle du helst vilja ha?
Jag skulle vilja kunna sjunga riktigt bra

Vad var det första du köpte för egna pengar?
Inget minne av det, antagligen en massa “onödiga” saker som kläder och smink.

 

Var med hos Elisa du också >>>

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
4 kommentarer
 1. Svara

  Geddfish

  27 februari 2021

  Jaså, du vill också kunna sjunga bra! Rätt genomgående, har jag läst.
  Tack för dina svar, ha en go lördagskväll!

 2. Svara

  mamma

  27 februari 2021

  Jaa, nog gick det åt det mesta av dina slantar till sånt som intresserar ungdomen, smink och kläder, o cigg inte minst, ähum
  Du kan ju sjunga “När trollmor har lagt sina elva små troll” riktigt bra! Glöm inte att sjunga den för barnbarnen <3

  • Svara

   Saija

   28 februari 2021

   Den sjunger jag, växlar mellan den och “Sov du lilla videung”, haha, de enda jag kan 🙂

 3. Svara

  Boklysten

  28 februari 2021

  Det är många som skulle vilja sjunga.

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 92
 • 749
 • 429 973
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök