Fem en fredag

Fem en fredag V.8 – Plask

Av
den
21 februari 2020

När tog du ett bad senast?
I förrgår! Nu när jag flyttat in en lägenhet där varmvattnet ingår så kan jag unna mig att bara oftare 😇

När lärde du dig simma?
Jag minns inte riktigt men jag minns att jag gick i simskola när jag var liten och redan på första lektionen höll jag på att drunkna! Jag ville vara “stor och cool” så när simläraren frågade vilka som redan kunde simma lite räckte jag upp handen. Då hamnade jag i gruppen som skulle simma tvärs över bassängen på den djupa delen. Jag kom ungefär halvvägs och sen fick simläraren hoppa i med kläderna på och dra upp mig. Tveksamt om jag gick dit nåt mer efter det! 🤣

Räknar du dig till badkrukorna eller badankorna?
Jag hamnar nog lite mitt emellan.

Var badar du helst?
Hemma i mitt eget badkar, gärna med mycket skum, mysig bakgrundsmusik på och tända ljus!

Vad säger du om isbad?
Det är nog inget för mig känner jag rent spontant. Men vem vet, kanske om det väntar ett varmt bastubad efteråt?

 

Var med hos Elisa du också >>>

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
8 kommentarer
 1. Svara

  Susie på Stjärnarve...

  21 februari 2020

  Hemsk upplevelse som tydligen satt en del spår!? Själv ÄLSKAR jag att bada, har tävlingssimmat som ung (bröstsim) och numera har jag fått en liten pool att plaska i dagligen!!KRAM/Susie

 2. Svara

  Hanneles bokparadis

  21 februari 2020

  har inte badat med elefanter, men maken säger att jag simmar som en elefant ❤️

 3. Svara

  mamma

  21 februari 2020

  Nej, du gick inte till simträning flera gånger., men bevisligen lärde du dig simma ändå! Så bra att du fick en lägenhet med hyra inklusive varmvatten! Vet hur mycket din kropp behöver de varma skumbaden…<3

 4. Svara

  A ROOM OF MY OWN

  21 februari 2020

  vi har badkar men jag duschar helst. är nog för otålig för karbad, tror jag.

 5. Svara

  Geddfish

  21 februari 2020

  Lite som jag, då. Fast jag är nog mest badkruka. Men gärna karbad!

 6. Svara

  Marit Sodefjed

  21 februari 2020

  Hehe … i badekaret altså! 🙂 Bader sjelden der jeg, blir så alt for varmt. Men elsker å bade i sjøen, i all slags temperaturer.

 7. Svara

  mamma

  21 februari 2020

  Nu först ser jag att vi både har bilder på elefanter, haha. Min elefant funkade inte att lägga in på facebook, dom kanske trodde det var en porrbild, hahahahaha

 8. Svara

  Nina Hansson

  21 februari 2020

  Jag vill gärna bada varmt och är en badkruka när det är kallt i vattnet. Ha en fortsatt trevlig kväll kram Nina

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 91
 • 749
 • 429 961
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök