Vad lagar du till middag om du inte har något i kylen?
Rester eller plock, En bit ost, lite skinka kanske, några oliver, ja nåt sånt

Vad gör du om håret är blött och du är sen någonstans?
Tar fram hårfönen? 🙂

Om mobilen inte fungerar, hur får du tag i någon?
Via Messenger på datorn, där finns de flesta!

Vad gör du om du inte hittar något i en butik och ingen personal finns i närheten?
Letar vidare, jag är envis 🙂 Eller så letar jag reda på personal. I värsta fall så går jag hem utan varan och mailar sedan butiken.

Om du gick vilse i en skog utan karta eller kompass, skulle du kunna hitta ut?
Antagligen inte!
Lustigt, för jag ser precis en serie på Discovery+, Naked and Afraid. Den handlar om två främlingar, en man och en kvinna, som är strandade på en öde ö utan varken mat, vatten eller kläder. Sitter alltid och funderar på hur jag hade klarat av samma situation. Troligtvis inte alls…

 

Var med hos Elisa du också >>>