Fem en fredag

Fem en fredag v.6 – Sinnen

Av
den
12 februari 2021

Vad ser du till höger om dig?
Ett skitigt fönster som syns alldeles för tydligt nu då solen skiner, en kattklös som får bo i fönstret tills vidare så att min kompis har någonstans att tillbringa sin tid när jag jobbar, dator, headset mm som jag har till mitt jobb.

Vad känner du med din vänstra fot?
Jag sitter med fötterna på skrivbordsstolens ben, så det är dem jag känner.

Vad hör du utanför?
Just nu pågår en renovering av en lägenhet i mitt trapphus så jag hör ljudet av det.

Vad doftade senast gott från köket?
Det var igår då jag lagade toast på LCHF-vis

Vad smakade du senast?
Min goda 3-veckorssallad

 

Var med hos Elisa du också >>>

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
5 kommentarer
  1. Svara

    Karoleen

    12 februari 2021

    LCHF-toast lät spännande. Vad kör du istället för bröd?

  2. Svara

    Robert W

    12 februari 2021

    Det är nackdelen med soliga dagar. Smutsen på fönstren syns alltför väl 🙂

  3. Svara

    A ROOM OF MY OWN

    12 februari 2021

    fönstrena ser inte kul ut nu. inget annat heller när solen skiner över dammtussarna. salladen låter jättebra, men jag kommer också att skippa paprikan

  4. Svara

    mamma

    12 februari 2021

    Haha, fönstren ska snart putsas, med snart menas inom två-tre månader. Pussokramfrånmorsan

  5. Svara

    Boklysten

    13 februari 2021

    Känner igen det där med fönstrena!

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

365 Foton 2021
Senaste boktipset
Arkiv
Tidigare bloggat
Socialt
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 148
  • 828
  • 416 158
  • 2 529
  • 8
  • 3 241
Sök