Fem en fredag v. 53 – Gott nytt 2021

Fem en fredag
Av
den
2 januari 2021

Vad var det bästa med det här året?
2 nya små barnbarn!

Vad ser du fram emot med ett nytt år?
En nystart. Jag vet att många hatar nyårslöften men jag gillar det, även om jag sällan (aldrig) håller dem. Men jag gillar tanken på nystart och jag gör upp många planer. Ungefär desamma varje år dock, hahaha!

Men det jag ser fram emot mest av allt är att få kontroll över Coronan. Jag vill kunna träffa min mamma, jag vill kunna börja jobba som vanligt igen på kontoret med mina goa kollegor, jag vill kunna resa till Stockholm och träffa mitt andra barnbarn och jag vill kunna strosa runt i gallerior, gå på krogen osv.

Vad var din största upptäckt under året?
Att hitta nya sätt att roa sig själv på. Jag är duktig på det i vanliga fall och jag trivs med mig själv och mitt eget sällskap men nu har det faktiskt blivit tråkigt och jag har kämpat med att hitta på vettiga saker att fördriva tiden med. Tacksam över att dottern och ena barnbarnet bor ett par hus bort!

Hur blev det ett kärleksfullt år?
Jag översvämmas av kärlek till mina 3 barnbarn. Jag har fortfarande svårt att förstå att jag vid 44 års ålder har tre fantastiska barnbarn, men jag är sååå tacksam!

Vad tar du med dig från 2020 in i 2021?
Att vara tacksam för det lilla

 

Var med hos Elisa du också >>>

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 63
  • 1 721
  • 342 848
  • 2 541
  • 8
  • 3 244
Sök