Fem en fredag v.5 – Skräp

Categories:Fem en fredag
Saija

Vad är något du av misstag kastat bort?
Inget jag kan komma på, däremot händer det väl att jag rensar lite väl”hårt” ibland och kommer på mig själv efter några veckor att jag visst hade användning av saken jag just slängde.

Hur ser din mejlkorg ut?
Tipptopp! Där är jag stenhård, läser mail på en gång, både i jobb och privat. Svarar oftast väldigt snabbt, sorterar in mailen i mappar och till och med har olikfärgade märkningar beroende på vad mailen handlar om.

Vad behåller du gärna som andra ser som skräp?
Om man frågar min dotter så är allt jag behåller skräp men jag tror att det beror på att jag är äldre och visare, jag VET att man kan behöva vissa saker längre fram, saker som hon tycker är fullkomligt värdelösa, just nu.
Men jag behåller oftast inget som jag tvekar på om jag kommer att behöva.
Nu när vi flyttade så rensade jag REJÄLT och jag fick till och med beröm av Fredrik som hjälpte mig vid flytten, just för att jag rensat så himla bra!

Hur noggrann är du med källsortering?
Alltså, jag aksnke fuskar lite ibland men jag blir bättre och bättre med åren. Jag kan ha lite svårt med just matvafallssorteringen men det är för att det är så himla äckligt. Jag har så lite matavfall att det blir liggandes länge i skåpet och det luktar illa. Så jo, jag slänger lite lite matavfall bland det brännbara men jag sorterar plast, glas, metall, batterier och sånt.

Hur skräpigt är det i din omgivning?
Hemma är det kaos just nu eftersom vi flyttade in i lördags och förutom att packa upp allt så påbörjade jag en renovering av hallen i samma veva. Nu står det målarfärgsburkar, tapertester och möbelkartonger överallt!
Angående utemiljön så vet jag inte riktigt än eftersom vi knappt varit utanför dörren sen vi flyttade in.

Det blir mycket skräp efter att ha monterat ihop en IKEA-möbel!


Var med hos Elisa du också >>>

Lämna ett svar

Name*
Email*
Url
Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>