Vilken var din senaste oväntade utgift?
Oväntat var det inte direkt men fakturan från lasarettet efter Paulinas förlossning var kännbar. 900 kronor för 3 dygn.
Jag vet att vi i Sverige har det bra men har man dåligt med pengar är det ändå kännbart.

Vad är en trevlig överraskning?
När någon vill hitta på något tillsammans med mig. Åka på utflykt, shoppingdag på IKEA, åka på loppisar, gå ut och fota, ja vad som helst. Extra trevligt är det när någon tar med mig med bil, haha, jag har inte så stora krav 🙂

Vad är något du inte kan hitta?
Just nu är det min motivation till att ta mig ut. Utan hund har jag ingen motivation alls att ta mig ut längre.
Som idag, det är grått ute, det blåser isvindar, det är ett tunt lager snö på backen och allmänt otrevligt. VARFÖR ska jag gå ut? Vad ska jag ut att göra?
Jo jag vet att det sen är skön att komma in, att det är bra och så vidare… men, motivationen finns ändå inte där. Så jag sitter kvar i soffan, nerbäddad mellan kuddar och filtar, med tända ljus överallt och Kara & Nate på streaming.

Vad gömmer du dig från?
Vintern!
Om jag sitter här inne i soffan med mina tända ljus så ser jag inte att det ligger äcklig vit snö på backen!

Vad gör du vid oväntat besök?
Bjuder på kaffe givetvis. Och så blir jag glad såklart, fast jag helst ser att man säger till innan man kommer, haha.

 

Var med hos Elisa du också >>>

2+