Fem en fredag

Fem en fredag v. 46 – Hjälp

Av
den
15 november 2020

När behövde du senast hjälp med något?
Igår morse då vi hade problem med våra guider på jobbet och det krisade i några timmar. Oftast när jag behöver hjälp så handlar det om jobbet.

Inom vilket område är du den som hjälper andra?
Samma sak där, jag hjälper ofta andra på jobbet. Och så hjälper jag dottern en del med Noelle, även fast de börjat komma in i en bra rytm nu och lärt känna varandra bättre så mest träffas vi för att jag ska få mysa med Noelle. Men Paulina brukar passa på att ta sig en dusch när jag finns med, och mammas mat går alltid ner.

Vad skulle gå bättre om du inte gjorde det själv?
Det skulle nog gå mycket snabbare att bygga IKEA-möbler om jag inte gjorde det själv, ja även tapetsering och målning kanske? Men, jag VILL göra sånt själv, jag känner en viss stolthet i att klara saker själv!

Brukar du ta hjälp av dina grannar?
Nope. Men jag hjälper gärna en granne om det skulle behövas.

Vad hjälpte du oftast till med hemma som liten?
Jag minns knappt men jag vet att jag ibland gick och handlade. Och mamma och jag brukade ha tvättstugan tillsammans och då skulle alla lakan manglas. Mamma, gjorde jag något mer eller inte? Haha..!

 

Var med hos Elisa du också >>>

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  15 november 2020

  Haha, jag tycker du är skitduktig på allt praktiskt, få ihop möbler, måla, tapetsera, är full av beundran! Men din pappa var ju snickare…Vad du hjälpte till med hemma? Det minns jag knappt heller. Men tänk, man stod och manglade lakanen, det har varit slut på det i många år nu…Men, visst var känslan underbar när man kröp ner i nymanglade lakan, minns du det? Pussis

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 140
 • 759
 • 430 860
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök