När behövde du senast hjälp med något?
Igår morse då vi hade problem med våra guider på jobbet och det krisade i några timmar. Oftast när jag behöver hjälp så handlar det om jobbet.

Inom vilket område är du den som hjälper andra?
Samma sak där, jag hjälper ofta andra på jobbet. Och så hjälper jag dottern en del med Noelle, även fast de börjat komma in i en bra rytm nu och lärt känna varandra bättre så mest träffas vi för att jag ska få mysa med Noelle. Men Paulina brukar passa på att ta sig en dusch när jag finns med, och mammas mat går alltid ner.

Vad skulle gå bättre om du inte gjorde det själv?
Det skulle nog gå mycket snabbare att bygga IKEA-möbler om jag inte gjorde det själv, ja även tapetsering och målning kanske? Men, jag VILL göra sånt själv, jag känner en viss stolthet i att klara saker själv!

Brukar du ta hjälp av dina grannar?
Nope. Men jag hjälper gärna en granne om det skulle behövas.

Vad hjälpte du oftast till med hemma som liten?
Jag minns knappt men jag vet att jag ibland gick och handlade. Och mamma och jag brukade ha tvättstugan tillsammans och då skulle alla lakan manglas. Mamma, gjorde jag något mer eller inte? Haha..!

 

Var med hos Elisa du också >>>

2+