Vad har du för återkommande dröm/drömmar?
Ingen faktiskt, tack och lov, för jag gillar inte att minnas mina drömmar då de sällan är jättelyckliga, mest bara skumma och konstiga.
Visst kan jag minnas mina drömmar precis när jag vaknat men jag glömmer dem snabbt.

Vilken är din största dröm?
Just nu – Att vinna massor med pengar!
Annars är svaret precis som på nästa fråga, jag har många drömmar men alla är inte jättestora. Att få bättre lön, att kanske ta körkort, att resa mer så småningom, att umgås med min familj och se mina barnbarn växa upp, att inreda här hemma och mycket mycket mer.

Vilken är din största dröm som har gått i uppfyllelse?
Jag har ingen speciell jättestor dröm men många små som sagt. Att komma dit jag vill med jobbet, att barnen ska må bra, att flytta etc. Jag sätter upp små mål, små drömmar, som jag sen förhoppningsvis betar av.

Har du någon gång drömt något som slagit in?
Tveksamt, inget jag kan komma på

Vad är din största mardröm?
Att det ska hända min nära och kära något hemskt!

 

Var med hos Elisa du också >>>