Fem en fredag

Fem en fredag v. 45 – Drömmar

Av
den
7 november 2020

Vad har du för återkommande dröm/drömmar?
Ingen faktiskt, tack och lov, för jag gillar inte att minnas mina drömmar då de sällan är jättelyckliga, mest bara skumma och konstiga.
Visst kan jag minnas mina drömmar precis när jag vaknat men jag glömmer dem snabbt.

Vilken är din största dröm?
Just nu – Att vinna massor med pengar!
Annars är svaret precis som på nästa fråga, jag har många drömmar men alla är inte jättestora. Att få bättre lön, att kanske ta körkort, att resa mer så småningom, att umgås med min familj och se mina barnbarn växa upp, att inreda här hemma och mycket mycket mer.

Vilken är din största dröm som har gått i uppfyllelse?
Jag har ingen speciell jättestor dröm men många små som sagt. Att komma dit jag vill med jobbet, att barnen ska må bra, att flytta etc. Jag sätter upp små mål, små drömmar, som jag sen förhoppningsvis betar av.

Har du någon gång drömt något som slagit in?
Tveksamt, inget jag kan komma på

Vad är din största mardröm?
Att det ska hända min nära och kära något hemskt!

 

Var med hos Elisa du också >>>

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  A ROOM OF MY OWN

  7 november 2020

  vilken häftig bild! har den något namn? du har faktiskt rätt i att det är alltid är hemska eller stressande drömmar en drömmer.för många år sedan drömde jag krigsdrömmar flera nätter i rad. jag var alltid på flykt eller gömde mig och mina tre små bröder.

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 79
 • 749
 • 429 920
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök