Fem en fredag

Fem en fredag v.35 – Höst

Av
den
28 augusti 2020

Vad ser du fram emot i höst?
Mörka kvällar uppkrupen i soffan med en kopp the och massor med tända ljus, en bra serie på tv eller bra musik i högtalarna

När kommer höstkläderna fram?
De har redan plockats fram, morgnarna är ju iskalla!

När är det på riktigt höst?
När de orangea och gula löven börjar täcka marken och det bildas rök när man andas

Gör du något under hösten du inte gör någon annan säsong?
Nej inte direkt

Vad tar du med dig från sommaren?
Den konstigaste sommaren jag varit med om i mitt liv, när man hela tiden får tänka sig för. Det känns konstigt och ovant, blir det det nya kanske? Blir vi någonsin av med detta?

 

Var med hos Elisa du också >>>

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 112
  • 759
  • 430 787
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök