Fem en fredag

Fem en fredag v.34 – Vem, vad, när?

Av
den
21 augusti 2020

Vem har du pratat med mest den här veckan?
Mina goa kollegor

Vad har du lyssnat på mest under veckan?
Rix Fm och MorronZoo varje morgon, annars mina kära kollegor som svarar i telefon och hjälper våra kunder

Var har du spenderat mest tid under veckan?
På jobbet som vanligt, i snitt 11 timmar om dagen

Vad har du sett mest av den här veckan?
Mina dataskärmar på jobbet

När har du varit som mest trött under veckan?
Från och med onsdag eftermiddag börjar det gå utför, då blir jag bara tröttare och tröttare 🙂

 

Var med hos Elisa du också >>>

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 194
  • 1 854
  • 401 100
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök