Fem en fredag

Fem en fredag v.32 – Fritt val

Av
den
7 augusti 2020

Vilken tid skulle du helst vilja vakna varje morgon?
Runt sex tycker jag är en bra tid men jag önskar att jag kunde sova längre på helgerna. Bara någon timme, till sju-åtta eller så.

Vad skulle du äta för frukost varje dag om det gick?
Jag tar ju med mig frukost till jobbet varje dag eftersom jag inte kan äta direkt efter att jag vaknat. Då är det svårt att ta med sig vad som helst så det brukar bli macka och ibland kvarg med bär. Hade jag ätit frukost hemma hade jag istället valt havregrynsgröt med smör och socker samt knäckebröd med ost, salami, gurka och chili. Men det brukar bli middagen istället 🙂

Om du enbart fick utföra en träningsform vilken skulle det vara?
Bra fråga för det finns inte en enda träningsform jag fastnat för och gillar. Så jag väljer promenader, med kameran med då såklart!

Vilken bok skulle du äga om du bara fick äga en?
Ingen aning, det mesta finns ju att få tag på via nätet nu för tiden så jag känner inte direkt att jag behöver ha en fysisk bok överhuvudtaget.

Om det bara fanns en högtid om året att fira, vilken skulle du välja?
Julen, även om jag tycker att den är lite knepig och jobbig. Men det är samtidigt så mysigt.

 

Var med hos Elisa du också >>>

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 219
  • 2 467
  • 406 411
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök