Fem en fredag

Fem en fredag v. 3 – Liknelser

Av
den
23 januari 2021

När blir du envis som en åsna?
Typ alltid när jag vill något!

När satt du sist som på nålar?
När både Paulina och Simon skulle bli föräldrar, ungefär samtidigt i september/oktober, och jag skulle bli både mormor och farmor! (Freja föddes den 5/10 och Noelle föddes den 6/10)

Vad var lätt som en plätt den här veckan?
Ehh, inte mycket? Att fortsätta sova på morgonen hade varit lätt som en plätt, men det kunde jag inte. Har blivit lite bortskämd nu när jag jobbar hemma. Förut gick jag alltid upp runt 4.30-5.00 för att hinna göra mig klar och åka till jobbet till klockan åtta. Nu går jag oftast upp halv åtta och ändå är jag trött när jag kliver upp. Men i och för sig så är jag numera vaken längre på kvällarna.

Vad är som nålar i en höstack för dig?
Ingen aning, inget jag kan komma på.

Hur är du smidig som ett kylskåp?
Jag brukar faktiskt vara hyfsat smidig men det beror mest på att jag har överrörliga leder och inte på att jag faktiskt är vig.

 

Var med hos Elisa du också >>>

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 51
  • 2 860
  • 406 602
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök