Fem en fredag

Fem en fredag v.3 – Google II

Av
den
17 januari 2020

Vem ringde dig sist?
En av arbetsledarna för fastighetsskötarna i Stockholm, jobbrelaterat alltså.

Vad händer i din stad i helgen?
Kikade in på “Det händer i Falun” och där står det: “Det händer alltid något i Falun” men enligt kalendern längre ner händer det absolut ingenting 😆

När höjs ditt blodtryck?
När det är stressigt på jobbet, när folk smaskar, när folk kliver in först på bussen trots att de ska krångla med att förnya busskort etc, när folk som står längst bak i kön springer till en nyöppnad kassa. Det finns massor, jag r nog en riktig grinkärring! Haha

Hur många länder har du varit i?
Ett tiotal

Vart är du på väg?
Just nu sitter jag fast på jobbet, till 21 ikväll, och sen blir det raka vägen hem.

 

 

Var med hos Elisa du också >>>

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
8 kommentarer
 1. Svara

  Hanneles bokparadis

  17 januari 2020

  jag stressar sällan, tar en sak i taget

 2. Svara

  Lillian

  17 januari 2020

  Ser ut til at det blir en stund før du kan ta helga da 😉 God helg når den tid kommer.

 3. Svara

  Geddfish

  17 januari 2020

  Jag stressar sällan, men fastnade för uttrycket “när folk smaskar” och det tycker jag absolut inte om. Så fult.Önskar dig en fin fredagskväll!

 4. Svara

  BP

  17 januari 2020

  Kommer in via länk på Paulas blogg. Du är så lik henne:-)Folk som smaskar ogillar jag skarpt. Så du och jag får undvika att åka till Kina, där man förväntas smaska och rapa efter maten för att visa att man gillat måltiden.Skrattade got åt att du retar dig på folk som står längst bak i kassakön och rusar fram till en nyöppnad kassa. Det gör jag faktiskt när tillfället ges, mest för att testa att min reaktionsförmåga fortfarande är i toppklass;-)

 5. Svara

  A ROOM OF MY OWN

  17 januari 2020

  om en vill kan en reta sig mycket på människors beteende. men ibland kan jag tycka att det är intressant att fundera på hur (om) de tänker

 6. Svara

  Boklysten

  18 januari 2020

  Smaskande kan jag reta mig på och att äta med öppen mun.

 7. Svara

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent ★

  19 januari 2020

  Folk som står längst bak och springer före i kön retar mig enormt. Det är som att vissa tror att man står långt fram för att man tycker det är roligt…

 8. Svara

  Musikanta

  20 januari 2020

  Haha, jag gillar inte heller när folk smaskar men jag tror inte mitt blodtryck höjs när det händer. Däremot blir jag upprörd när någon tränger sig före i kön.Ingrid

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 63
 • 2 591
 • 402 683
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök