Fem en fredag

Fem en fredag v.29 – Köpvanor

Av
den
17 juli 2020

Vad är det dyraste du har köpt?
Min TV eller kanske någon av alla mina kameror genom åren. Min MacBook var ju dyr men den fick jag i present.

När är du som mest snål?
För det mesta. Jag kan absolut spendera pengar men jag tänker alltid på priserna och det gäller både mat, kläder, heminredning och övrigt. Jag köper inga dyra saker utan shoppar gärna på Rusta, Dollarstore, H&M osv. Hellre många saker än dyra är mitt motto!

Vilket var ditt senaste fynd?
Min nya kamera som jag köpte via Blocket

Vad är aldrig för dyrt?
Jag tycker att det mesta är för dyrt

Vad handlar du mest av i affären?
Mjölk och Cola Zero

 

 

Var med hos Elisa du också >>>

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
11 kommentarer
 1. Svara

  Hanneles bokparadis

  17 juli 2020

  på Blocket kan man ibland göra riktigt bra fynd.

 2. Svara

  mamma

  17 juli 2020

  Gissa om jag är avis på alla som kan åka o handla på billiga ställen när jag själv inte kan. Fast nu har jag slutat kolla på priserna här, köper det jag vill ha, basta! Så trist som tillvaron är med isoleringen för mig så unnar jag mig , fast det är svårt ibland. Jordgubbar har jag bara köpt en gång, till midsommar, vägrar betala 50 kronor litern. Löjligt egentligen, nu blev jag sugen, kanske ska satsa på jordgubbar till helgen….för det är jag värd! Puss o kram

  • Svara

   Saija

   17 juli 2020

   Ja jag förstår det, men du vägrar ju att flytta hit så lite får du allt skylla dig själv <3
   Och visst är du värd jordgubbar!!! Det hade jag också velat ha... Maaaaammaaaa, din käraste dotter skulle behöva ett litet "jordgubbs"bidrag 😉

 3. Svara

  A ROOM OF MY OWN

  17 juli 2020

  det verkar djärvt att köpa kamera på Blocket? men jag antar att det handlar om vilka kunskaper en har om kameror. hur gör en för att få en MacBook i present? jag skulle behöva byta upp mig

  • Svara

   Saija

   17 juli 2020

   Jag köper bara med Blocket-paket vilket känns ganska säkert. Skulle inte varan uppfylla mina förväntningar så säger jag till och säljaren får inga pengar.
   Joo, man skaffar sig en ny snäll pojkvän (numera ex) som tycker att man är värd en 😉

 4. Svara

  Lillian

  17 juli 2020

  Uff ja en har brukt mange penger på kameraer opp gjennom årene.

 5. Svara

  Karoleen

  17 juli 2020

  Nice, vad är det för kamera du har köpt? Håller med dig angående att det mesta är dyrt, trist tycker jag 😂

 6. Svara

  Gerd

  17 juli 2020

  Visst är allting för dyrt egentligen. Har kollat länge på en kamera men kommer inte till skott p.g.a. priset, men det får mogna.

 7. Svara

  Bokdamen

  17 juli 2020

  Det är mycket som kostar lite väl mycket. Kameror har jag köpt en del genom åren men nu är det länge sen någon inhandlades och användes.

 8. Svara

  Sara Pepparkaka

  17 juli 2020

  Vi slutade i något skede dricka mjölk till maten så numera är det betydligt mindre mjölk i vår butikskasse.

  • Svara

   Saija

   20 juli 2020

   Jag dricker inte heller mjölk men jag använder (mycket) mjölk i kaffet 🙂

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 144
 • 739
 • 402 947
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök