Fem en fredag

Fem en fredag v.28 Sommar II

Av
den
12 juli 2020

Hur spenderade du somrarna som barn?
På campingsemestrar och i vår segelbåt

Hur spenderar du sommaren i år?
Jag jobbar mestadels men jag har också haft tre veckors semester. Först en vecka och nu två veckor. Imorgon är det dags att börja jobba igen.

Vad skulle du vilja göra i år men som inte går?
Resa utomlands. Jag hade gärna åkt till Turkiet igen i våras.

Vilken är favoritsysslan på sommaren?
Sola och bada, åka på små utflykter, hinna träffa familj och vänner.

När brukar du ta första doppet?
Det beror helt på vädret. I år tog jag första doppet redan den 3 juni när jag var hos mamma och hälsade på.

 

Var med hos Elisa du också >>>

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 162
  • 739
  • 403 035
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök