Fem en fredag

Fem en fredag v.27 – Ynnest

Av
den
3 juli 2020

När senast var någon artig mot dig?
När jag tänker efter så kommer jag faktiskt inte på när det senast var och det känns ju lite illa. Det kan ju dock bero mer på mitt minne än att någon faktiskt inte varit artig.

När senast förlät någon dig?
Det var säkert någon på jobbet jag bad om ursäkt till, troligtvis för att jag varit stressad.

Vad för något köpte någon nyligen till dig?
Min snälla dotter köpte mitt favoritlypsyl till mig för bara någon vecka sedan!

 


Sol de Janeiro
Brazilian Kiss Cupuaçu Lip Butter ger näring till dina läppar och ger ett mjukt och smidigt resultat. Berikad med en blandning av närande cupuaçusmör, antioxidant açaí och superåterfuktande kokosolja som lämnar en söt doft av brasiliansk karamell.

Vad blev senast taget från dig?
Det måste ha varit när personerna jag bytte lägenhet med tog både min disk- och tvättmaskin!
Överenskommelsen vi hade var att de kunde få ta över dem om jag slapp att betala för ommålning/tapetsering i vardagsrummet, en ganska schysst deal tyckte jag och de var supernöja med det (tacka faan för det!). Sen grundlurade de mig och anmälde tapeterna till bostadsbolaget (som de lovat att själva fixa) och tvingade mig att betala för kalaset och jag fick inte tillbaks varken tvätt-eller diskmaskinen. Så där gick jag back på 2 helt ok maskiner samt 2500 kronor för omtapetsering!

När blev du senast överraskad?
När jag blev grundlurad av mina vänner när jag fyllde år, läs här >>>

 

Var med hos Elisa du också >>>

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
8 kommentarer
 1. Svara

  A ROOM OF MY OWN

  3 juli 2020

  det var riktigt fult gjort av de där du bytte lägenhet med! fanns det inte skrivet någonstans? tydligt är att en inte kan vara försiktig nog. känns tråkigt. muntligt överenskommelse ska ju gälla

  • Svara

   Saija

   3 juli 2020

   Tyvärr var jag som vanligt godtrogen och trodde det bästa om dem så vi skrev inga papper på vår överenskommelse. Men jag har lärt mig en läxa, den hårda vägen.
   Jag tog kontakt med polisen men de sa att det enda jag kunde göra var att anlita en egen advokat och det kändes inte som ett alternativ, skulle de vinna så skulle jag få betala allas kostnader och jag ville liksom bara gå vidare med mitt liv och mitt nya boende och inte riskera att åka på ännu fler kostnader.
   Men efter att jag polisanmält dem så fortsatte de att jävlas.De sa till hyresvärden att de inte fått alla nycklar av mig så de fick låset utbytt och jag fick en räkning på 2800:-
   Men där ligger vi i tvist, ord står mot ord hos hyresbolaget så jag vet ännu inte hur det går. Jag förstår mig inte på folk ibland…:(

 2. Svara

  Bokdamen

  3 juli 2020

  Men vad supertrist med maskinerna när du bytte lägenhet. Tid, energi och pengar som försvinner. Trevligt att få favoritsaker av dottern! Trevlig helg!

  • Svara

   Saija

   3 juli 2020

   Verkligen supertrist och riktigt dåligt gjort av dem! Men jag har lärt mig en läxa, ännu en gång, och jag ska aldrig mer göra överenskommelser utan papper på det.
   Trevlig helg! 🙂

 3. Svara

  Carola

  3 juli 2020

  Men vad ruttet gjort av dom. Dom kan inte sova gott om nätterna efter att behandlat dig så 😟

 4. Svara

  Lillian

  3 juli 2020

  Det er stort sett sånn at en må lære den harde veien. Men man tror det beste for folk virker så reale. God helg!

 5. Svara

  mamma

  3 juli 2020

  Men fy, jag trodde o hoppades det var utagerat med de sk. grannarna…fy bubblan så vedervärdiga de är, må det drabbas av…det är så trist att lära sig den hårda vägen…puss älsklingen min

 6. Svara

  Kina

  4 juli 2020

  Hur kan människor bara bete sig på det viset!!?? Jag blir så arg å dina vägnar! Vill kunna lita på andra, men det går tydligen inte!!! 😤

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 75
 • 764
 • 429 466
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök