Fem en fredag

Fem en fredag v.26 – Värme

Av
den
26 juni 2020

Hur svalkar du dig helst i värmen?
Genom att bada!!!

Vad för törstsläckare föredrar du?
Är det riktigt varmt dricker jag gärna vatten men annars är Fanta gott på sommaren.

Förändras dina matvanor under sommaren?
Ja absolut, jag är inte alls sugen på varm mat när det är varmt ute. Jag äter gärna kall enkel mat och står helst inte vid spisen överhuvudtaget.

Hur varmt är för varmt?
Över 26-27 grader men det beror på vad man gör. Är jag ledig och kan ligga vid en pool eller strand får det gärna vara över 30 grader varmt, men om jag jobbar eller vill aktivera mig så räcker 23-25 grader fint.

Vad är mest glädjande med värme?
Att inte behöva klä på sig! Nåja, jo lite då, men att det är så enkelt, bara slänga på sig en klänning, eller ett linne och en kjol och på med tofflorna så är det klart!

 

Var med hos Elisa du också >>>

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 95
  • 749
  • 429 985
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök