Fem en fredag

Fem en fredag v.24 – Dagens ord

Av
den
14 juni 2020

Vilken är din relation till begreppet ”gröna fingrar”?
Jag är ingen superodlare men jag tycker att det är ganska kul med gröna växter, iallafall periodvis. Som nu när jag köpt massor av blommor till min balkong. De är mina små bebisar nu. Jag vattnar, ger näring, tar bort döda blommor dagligen, men jag pratar inte med dm, där går gränsen, haha.

Vad skulle du vilja ha i din drömträdgård/balkong?
Fler liljor, massor med liljor! De är vackra och dessutom doftar de underbart!

Hur kryddar du helst din mat?
Basic, med salt och peppar och gärna chili.

Vad för typ av växter gillar du bäst?
Inomhus vill jag ha gröna växter. Sort och utseende spelar inte så stor roll men gärna mycket blad på. Ute på balkongen vill jag ha blommor och färg, i år satsade jag på en orange/gul färgskala som poppar rejält mot allt svart och grått.

Om du fick sätta ett namn på en växt, vad skulle det vara?
En lilja vore ju trevligt att få namnsätta. En lilja som hette “Saija” vore väl tjusigt?
En svart lilja med röda stråk, åhh så fint!

 

 

Var med hos Elisa du också >>>

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  14 juni 2020

  Jag gillar skarpt din balkongoas. , då får din blomma heta lilium Saijikum hihi

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 46
 • 1 752
 • 392 778
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök