Fem en fredag

Fem en fredag v.22 – Jeopardy! 2

Av
den
29 maj 2020

Det är sommarens smultronställe.
Vad är min balkong?

Två saker som alltid finns i kylskåpet.
Vad är mjölk och Pepsi max?

Det jag ser precis utanför dörren.
Vad är en spiraltrappa?

En fysisk aktivitet jag inte förstår mig på.
Vad är orientering?

Något jag drömmer om just nu.
Vad är soliga varma dagar?

 

Var med hos Elisa du också >>>

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 232
  • 857
  • 404 620
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök