Fem en fredag

Fem en fredag v.21 – Prestation

Av
den
28 maj 2021

Vad bidrar du med lite mer än vad dina grannar gör?
Oj hmm..? Jag kan inte komma på något speciellt. Jag tycker faktiskt att vi alla hjälps åt här i området, att slänga skräp där det ska vara osv. Det är mycket bättre ordning här än i mitt förra bostadsområde.

Vad senast gjorde du som du blev stolt över?
Jag är stolt över att jag äntligen tagit tag i min vikt/mående och slutat röka!

Vad gör andra bättre än du?
Det finns många som presterar bättre än mig på olika saker, men jag försöker koncentrera mig på min egen resa.

När presterar du som bäst?
Under press helt klart! I lagom mängd, det får helst inte vara stressigt för länge.

Vilken idrottsgren presterade du bäst i under skoltiden?
Faktiskt löpning, jag var snabb (svårt att tro idag, moahahaha!)

 

Var med hos Elisa du också >>>

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 81
  • 764
  • 429 495
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök