Fem en fredag

Fem en fredag v.19 – Överflöd

Av
den
14 maj 2021

Vad har du för mycket av hemma?
Ingenting vad jag kan komma på. Beror mest troligtvis på att jag ganska nyligen (strax över ett år sedan) flyttade hit och då rensade jag MASSOR!
Min dotter klagar lite på att jag har för mycket skor men det beror endast på att jag hämtade ner några gamla kartonger från vinden och där fanns det visst en del skor. Bra att ha ju!

Vad skulle gärna få fyllas på automatiskt i din kyl?
Snus! Eftersom det är det som är dyrast.
Men jag antar att frågan egentligen inte gäller nikotinprodukter så då svarar jag väl mjölk. Jag använder bara mjölk till kaffe, te och min havregrynsgröt varje morgon men jag tycker att det går åt ganska mycket ändå, framför allt är det tungt att bära hem så det skulle gärna få fylla på sig själv.

Vad är det mest onödiga i världen?
Religion och krig. Var bara snälla mot varandra istället…

Vad är något du alltid har att ge till andra?
Omtanke och empati

Vad kan du göra hur många gånger som helst utan att tröttna?
Äta tacos, resa och åka på utflykter

 

Var med hos Elisa du också >>>

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
6 kommentarer
 1. Svara

  A ROOM OF MY OWN

  14 maj 2021

  tacos är jag så trött på även o jag sällan äter det. men jag vet att många verkligen älskar det. men resor och utflykter gillar jag desto mera. väldigt bra med utrensning vid flyttar

 2. Svara

  Bokdamen

  14 maj 2021

  Flytta är bra för då rensar en oftast bort mycket. Tror jag är lite ovanlig när det gäller tacos, har inte riktigt fastnat för det. Resa är kul, länge sen nu känns det som under pandemin. Ha en skön helg!

 3. Svara

  Geddfish

  14 maj 2021

  Gillar dina svar.
  En grej som jag är jättetrött på är just tacos. Jag har blivit bjuden på det ganska så ofta. En rätt som barn tydligen gillar, lite plock å så 😉 Resor och utflykter är hul kul som helst, så det saknar jag.
  Trevlig helg!

  • Svara

   Saija

   15 maj 2021

   Hur kan man tröttna på tacos??!! Haha!
   Jag är väl som ett barn då, gillar också plock. Trevlig helg du med 🙂

 4. Svara

  Robert W

  14 maj 2021

  Så fin den sista bilden är <3

 5. Svara

  mamma

  15 maj 2021

  Din mamma tycker inte om tacokryddan, annars gillar hon plockmat, och all mat förresten

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 95
 • 749
 • 429 985
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök