Fem en fredag

Fem en fredag v.19 – Just nu

Av
den
8 maj 2020

Vad har du hunnit med idag?
Ja alltså, klockan är bara tio i åtta på morgonen 🙄 Men jag har iallafall snart druckit två koppar kaffe, läst i en ny bok en stund, startat upp jobbdatorn och läst mail.

Vad lyssnar du på?
RIX FM som alla morgnar. När RIX MorronZoo slutar byter jag rediokanal till Bandit Rock.

Vad kommer du göra härnäst?
Jobba. Heeela dagen.

Var befinner du dig någonstans?
Hemma i mitt kök. Eftersom jag blev krasslig i måndags är jag inte välkommen till kontoret denna vecka 😆
Men jag fick hem mina skärmar och ett bord i tisdags så jag kan iallafall jobba hemifrån.

Hur är humöret idag?
Helt ok men det börjar bli tråkigt att sitta här hemma själv, jag saknar mina kollegor!

 

Var med hos Elisa du också >>>

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
7 kommentarer
 1. Svara

  Hanneles bokparadis

  8 maj 2020

  dricker bara någon kopp… för att slippa kaffeabstinens och huvudvärk 🙂

 2. Svara

  Klimakteriehäxan

  8 maj 2020

  Bra att du stannar hemma för säkerhets skull. Men visst har man haft roligare fredagar …

 3. Svara

  Karoleen

  8 maj 2020

  Ser ut som att du har att göra du också. Har ungefär samma set-up här hemma, dock har jag två bärbara 😉 Hoppas du blir frisk snart så du slipper jobba hemma =) Jag gillar att jobba hemma, så jag njuter av det =) Ha en trevlig dag!

 4. Svara

  A ROOM OF MY OWN

  8 maj 2020

  bra att det går att arbeta hemifrån. men den sociala kontakten är svår att ersätta. ingen talar om något slut på isoleringen inom räckhåll heller

 5. Svara

  Gerd

  8 maj 2020

  Gott att du har att göra och att arbeta hemifrån är en förmån.Jag, som pensionär och volontär, kan göra vissa saker hemifrån, men en hel del står still nu.Trevlig fredag!

 6. Svara

  Lillian

  8 maj 2020

  Kaffe skal liksom være så godt, men jeg liker det ikke,. Nesten synd for alle blir liksom litt satt ut når en forteller at en ikke drikker kaffe. Like spennende hver fredag for å se hvilket tema som dukker opp. God helg!

 7. Svara

  Boklysten

  9 maj 2020

  Kaffe var gott förr i tiden, numera dricker jag bara te.

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 69
 • 2 591
 • 402 703
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök