Fem en fredag

Fem en fredag v.18 – Utrymme

Av
den
1 maj 2020

Vad skulle du göra med mer förvaringsutrymme?
Samla på mig mer saker? Jag har förvaringsutrymme så det räcker alldeles perfekt.

Min ganska stora klädkammare. Den ska renoveras så småningom men utrymmesmässigt sväljer den mycket som den är.

Vad skulle du göra med en större bostad?
Jag har ju precis flyttat från en trea till en etta så jag är definitivt inte ute efter mer utrymme. Jag är en sån där “konstig” person som inte strävar efter massor med plats, stora ytor och massor med rum. Hellre lite lagom, mysigt och genomtänkt.

Skulle du hellre ha större kök eller badrum?
Jag har väldigt sällan gäster och jag lagar ingen avancerad mat så mig gör det inget om köket är lite mindre. Då skulle jag nog välja större badrum.

Mitt lilla badrum, men även här får jag plats med det jag behöver, dock inte tvättmaskin

Vad skulle du göra med ett större sovrum?
Skaffa en större säng.
I min sovalkov har jag en 120-säng just nu och det är nog det den är byggd för. Jag skulle kunna få plats med en 140-säng också men då skulle jag inte få plats med ett sängbord bredvid och det vill jag gärna ha.

Min lilla sovalkov i anslutning till vardagsrummet

I vilket rum tillbringar du helst din tid hemma?
I vardagsrummet. Här har jag min tv, min soffa och min högtalare.

 

Var med hos Elisa du också >>>

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  Karoleen

  3 maj 2020

  Härligt med sovalkov, det gör väldigt mycket i en etta. Sovalkoven blir ju ett eget rum ändå. Mysigt du har det!

  • Svara

   Saija

   6 maj 2020

   Ja jag tycker att det är perfekt med en sovalkov, behöver inte mer än så men ändå skönt att kunna dra för lite, speciellt nu när det är så ljusa kvällar 🙂

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 34
 • 741
 • 429 292
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök