Fem en fredag

Fem en fredag v.17 – Kunskap

Av
den
30 april 2021

Vad är något du håller på att lära dig?
Excel. Jag använder ofta Excel i jobbet men jag hatar det!
Troligtvis för att jag inte kan det så jag försöker hinna lära mig något nytt varje vecka.

I vilket ämne vill du förkovra dig mer?
Bildbehandling och fotografering.

Karriärmässigt, vad ville/vill du egentligen bli?
Barnmorska!
Eller veterinär, men allra helst barnmorska. Jag skulle fortfarande vilja bli det men det kan jag nog glömma, det är dels en himla lång och dyr utbildning och sen tror jag inte att min kropp skulle orka med yrket tyvärr.

Hur får du din kunskap?
Internet för det mesta, jag googlar på allt jag blir intresserad av!

Vad skulle du behöva bli bättre på?
Geografi. Jag är pinsamt dålig på geografi!

 

Var med hos Elisa du också >>>

 

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
7 kommentarer
 1. Svara

  Robert W

  30 april 2021

  Internet är en utmärkt kunskapskälla.

 2. Svara

  Lillian

  30 april 2021

  Åhh ja er ikke excel helt tragisk! Jeg hater det programmet, det er så mye annet en kan bruke enn det.

 3. Svara

  mamma

  30 april 2021

  Jag använde excel på Alps , tyckte det inte var det lättaste, dessutom bara på engelska…
  Du kanske kan bli en sån där hjälpreda en doula, istället? Puss

 4. Svara

  A ROOM OF MY OWN

  30 april 2021

  barnmorska är säkert ett underbart yrke. veterinär skulle jag inte vilja bli däremot. bildhantering skulle jag också behöva lära mig

 5. Svara

  Bokdamen

  30 april 2021

  Bildhantering ja det jag vilja lära mig lite mer om. Någon gång så…Ha en skön helg!

 6. Svara

  Janerik Sundh

  1 maj 2021

  Excel, jag är barnsligt förtjust i det programmet. Jag har många databaser/register i Excel. Alla våra böcker finns i Excel så att jag enkelt kan sortera dem i ordning efter författare, eller efter titel och se i vilken bokhylla varje bok finns. Vi har 845 böcker just nu. Eftersom jag är med i SeniorNet har jag gratis tillgång till en kurs hos Aktiv.se (videokurs) som jag kollar ofta.
  Kameraintresset har vi gemensamt, här fick jag i födelsedagspresent i slutet på förra året en prenumeration på Moderskeppet, videoutbildningar om fotografering med systemkamera, smartphone och mycket annat. Den prenumerationen rekommenderar jag.

 7. Svara

  Karoleen

  2 maj 2021

  Smart att lära sig något nytt av excel varje vecka. Jag jobbar mycket i excel i jobbet och jag är väl ingen expert men har en man som är det, så jag får mycket hjälp därifrån. Och därav tycker jag det blir roligare och roligare! Bildbehandling är väldigt roligt och något jag också skulle vilja göra mer av.

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 221
 • 896
 • 392 970
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök