Fem en fredag

Fem en fredag v.15 – Konsumtion

Av
den
16 april 2021

Vad för ”onödigt” skulle du köpa om du hade obegränsade resurser?
Massor med möbler/inredning men även kläder och skor.

Vad skulle du inte köpa för alla pengar i världen?
Droger!

Konsumerar du någonting mer än vad du tror andra gör?
Nej det tror jag inte, jag är nog en alldeles vanlig konsument.

Vad är något du sällan lägger pengar på?
Snittblommor – Det är himla vackert men alldeles för dyrt.
Frisörbesök – Jag klipper mig själv

Finns det något du köper till andra, men aldrig till dig själv?
Inget speciellt men jag tycker om att köpa saker till andra!

 

Var med hos Elisa du också >>>

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
9 kommentarer
 1. Svara

  Hanneles bokparadis

  16 april 2021

  sonen klippte mig sist 🙂

 2. Svara

  Kina

  16 april 2021

  Men jösses så modig du är! Vill inte förstöra mitt redan anskrämliga utseende med en ojämnt klippt frisyr också! 😁 Förresten så får jag inte upp armen så högt så jag kan klippa där bak! Jaja, olika falla ödets lotter! 😷

 3. Svara

  Karoleen

  16 april 2021

  Tänkte också på droger… känns inte som något man skulle köpa! Eller människor!

 4. Svara

  Bokdamen

  16 april 2021

  Vad bra gjort att du kan klippa dig själv! Jag kan inte det, skulle se ut som hej kom och hjälp mig 😢 blir lite avis;) ha en bra helg!

 5. Svara

  Gerd

  16 april 2021

  Håller med dig i en del. Dock måste frisören klippa mig. Jag har klippt andra men klarar inte av att klippa mig i nacken.
  Trevlig fredag!

 6. Svara

  Robert W

  16 april 2021

  Att knarka bort sitt liv måste vara förfärligt. Det finns så oändligt många andra saker att lägga sina pengar på.

 7. Svara

  A ROOM OF MY OWN

  16 april 2021

  jag skulle inte kunna klippa mitt tjocka hår själv. frisören stönar över det. kläder och skor är väldigt roligt. väskor, parfym och smycken också

 8. Svara

  mamma

  16 april 2021

  Elisa måste ha ändrat en fråga, jag kopierade dem i morse o nu är det en som inte är likadan längre. Vad skulle du inte köpa för alla pengar i världen. Den är borta. ….Haha, konstigt det blev,….du har nog blivit en vanligare konsument med åldern, du har nog varit rustad med ganska stort ha-begär på prylar, “ler”
  Puss

 9. Svara

  Boklysten

  21 april 2021

  Hos oss är det min man som klipper mitt hår – har inte varit hos frisören på x antal år.

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 226
 • 896
 • 393 061
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök