Fem en fredag

Fem en fredag v. 14 – Från knopp till tå

Av
den
9 april 2021

Hur känns det i kroppen den här veckan?
Inte superbra. Har haft väldigt ont i nacken och axlarna vilket resulterat i huvudvärk och auramigrän 🙁

Vad gör du för att träna knoppen?
Promenerar. Det enda som funkar långsiktigt med min fibromyalgi.

Vilken typ av aktivitet gör en dålig dag till det bättre?
Att komma ut och få frisk luft, att få träffa mina barnbarn, eller att shoppa (ahaha!)

Vad är vardagslyx för dig?
Att ha något roligt planerat med människor jag tycker om!

Hur känns det i sinnet om våren?
Bra! Jag gillar våren, iallafall senvåren. Idag när jag vaknade var det inte riktigt lika roligt – Hej mitt vinterland!

 

Var med hos Elisa du också >>>

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 225
  • 896
  • 393 048
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök