Fem en fredag

Fem en fredag v.14 – Artigheter

Av
den
3 april 2020

Ser du till att hålla upp dörren för folk?
Alltid! Jag tycker att det är självklart!

Säger du tack för maten även om du ”bara” är hemma?
Till mig själv? Haha nää, men om min dotter lagar maten (när händer det???) så tackar jag givetvis.

När du träffar någon du inte träffat på länge och ni säger att ni måste ses snart, blir det någonsin av?
Oftast inte nej, tyvärr. Jag tror att man säger så för att man absolut vill men sen kommer “livet” emellan, som så många andra gånger.

Rättar du folk när de säger något fel?
Det beror nog på vem det är. Om det är mina närmaste så kan jag säga till men om det är någon som inte står mig nära så säger jag oftast inget, det skulle inte kännas snällt, jag vet ju inte vilka svårigheter den personer har.

Vad tycker du om butikspersonal som kommer upp och frågar om du vill ha hjälp?
Jättebra, om de bara gör det en gång! Om de tjatar eller går efter mig så blir jag galen och går ut! Jag vill vara ifred och jag ser hellre att jag vet vart det finns personal att fråga om jag skulle ha ett behov av det.

 

Var med hos Elisa du också >>>

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
5 kommentarer
 1. Svara

  Hanneles bokparadis

  3 april 2020

  slutat rätta andra när de pratar, även närmaste.

 2. Svara

  Paula

  3 april 2020

  Tänk vilken välartad dotter jag fått, säger stolt mamma! Lycka till imorgon 😍

 3. Svara

  A ROOM OF MY OWN

  3 april 2020

  jag rättar gärna mina syskon. det blir så intressanta diskussioner. i affärerna vill jag gå på egen hand och frågar när jag behöver

 4. Svara

  Karoleen

  4 april 2020

  Tycker verkligen att butikspersonalen måste inse att de förlorar på att vara för ”på”. Men vissa butikskedjor är det ju så de jobbar, och det funkar ju annars skulle de väl ha slutat med det. Jag gillar det inte, vill gärna botanisera själv och behöver jag hjälp så säger jag givetvis till, annars får jag ju inte hjälp 😉

 5. Svara

  Sara Pepparkaka

  4 april 2020

  Jag tycker som du om butikspersonal.

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 168
 • 2 467
 • 405 359
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök